TRENING MED MIN BEDRE HALVDEL

I går fikk jeg endelig masse tid med søs, og hva er ikke bedre enn å få henne med på en intervalløkt hun ikke trodde hun skulle klare? Etterfulgt av både hjemmelagde skoleboller og familiekos ble dette en super søndag.

Morgenkos

Deilig å våkne opp til kaffelukta, Jørgen som romsterer nede på kjøkkenet og dagens lille høydepunkt når han kommer opp med en stor kopp nytraktet kaffe. Jeg elsker denne tiden om morgenen, og jeg har begynt å sette pris på denne lille halvtimen før jeg sier hei til verden. Jørgen dro på jobb så jeg var heldig å få trent med søs i dag før vi dro hjem til meg og spiste nybakte skoleboller. Et nytt høydepunkt spør du meg, for det er virkelig noe av det beste jeg vet! Oppskriften finner du her.

Startet dagen med en intervall

Etter litt havregrøt og mer kaffe var tiden inne for å dra opp på treningssenteret for å løpe intervaller jeg hadde fått av løpecoachen. Meningen med dagens løpetur var å sammenlikne denne økten med den samme økten før jeg dro til Svalbard. Har tross alt vært borte i nesten 14 dager og ikke løpt noe. Men til gjelngjeld har jeg gått mye i fjellet så det har vel bidratt på å holde koken litt i hvert fall.

Cathrine (tvillingsøsteren min) mente at hun ikke greide slike lange intervaller men jeg mente at her måtte man bare prøve! Det sitter mye i hodet og det gjelder å finne motivasjonen underveis når man kjeder seg eller har lyst å hoppe av.

Gårsdagens intervall var en jeg har kjørt før bare at de to siste dragene (8 min og 6 min var tatt bort) å den ser slik ut:

Intervaller på mølla 
Oppvarming

Rask gange og lett jogg 10 minutter, 2% stigning og 5-6-7 km/h.

Hoveddel

6,8,10 min med 2 min aktiv hvile mellom dragene. Møllen settes på 2% stigning og fart 9km/h. Om du vil teste hele intervallene ser de slik ut; 6,8,10,8,6 min med 2 min aktiv hvile (går på mølla) mellom dragene.

Avslutning

Gå de siste 5-10 min på 2% stigning og 4-5 km/h.
Om du ikke allerede følger løpegruppen min må du jammen gjøre det! Vi er over 3000 løpeglade mennesker der som enten henter motivasjon og inspirasjon til å løpe, få variasjon og nye tips på veien. Rett og slett en gruppe som vil bidra til at du kommer deg ut på løpetur! Gruppen heter Treningsfrues løpegruppe og du finner den her.

Camilla?

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer