JULIA FORTELLER DEG 5 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Denne helgen har jeg tatt med meg barna og Julia på fjellet, og det er så deilig å koble litt av i frisk fjelluft og store glass rødvin på kvelden. Dagen i dag har bestått av sen frokost, tur i fjellet og god mat. Blir ikke stort bedre enn det!

Etter å ha sittet med hvert vårt rødvinsglass kom Julia på ideen om at jeg måtte dele et innlegg med noen av mine fun facts. Så da overlater jeg innlegget til henne, og da blir det også på svensk. Håper det er ok folkens – tror dere får dere en god latter i hvert fall!

Julia her!

Efter att ha kännt Camilla i snart 3 år så börjar jag att kunna henne utan och innan. Jag tror vi alla har någon dålig rutin eller ovana, som folk runt om sig lägger märke till eller fångar upp mer än vad man själv tänker på. Jag har snappat upp några småsaker som jag tycker är typiskt Camilla och skrattar lite gott varje gång jag tänker på det.

ägg gula

Som säkert många av er allaredan har fått med er… När Camilla äter stekt ägg så måste hon alltid äta äggvitan först för att sedan stoppa hela ägg gulan i munnen. Inte nog med det så har hon fått sina barn till att göra samma sak. Skrattar lika gott varje gång.

Djurvänn

Camilla är den största djurvännen jag känner. Att gå förbi en djurhage utan att stanna och hälsa på djuren är en omöjlighet, grisar som fåglar alla djur är söta i hennes ögon. Igår när vi var hemma hos hennes föräldrar fick jag höra om hela hennes zoo hon har haft. Hon har ägt råttor, hund och hamster. Råttorna hette Sushi och Doris, Camilla var inte helt nöjd med att «bara» ha två råttor så hon hyrde in en hanråtta som skulle para sig med Sushi. Sagt och gjort, hon fick 14 st bebisar. Som hon hade med sig på tåget till Hamar över julen. Där några av de fick ett nytt hem i djuraffären i Hamar. Tur var väl det. Hade det inte varit för att Jørgen är allergisk så är jag helt säker på att hon hade haft något djur idag.  Lyckan i hennes ögon när hon ser ett djur är obeskrivlig. P.s insekter räknas inte. Haha.

Kylskåpet

När hon först öppnar kylskåpet så kan hon låta dörren stå öppen i evigheter. Hon plockar ut en sak ur kylskåpet sen börjar hon att plocka ur diskmaskinen, för att sen hämta en ny sak i kylskåpet. Jag blir helt stressad, i min värld så tar man ut det man ska ha och sen stänger man igen dörren. Det slutar alltid med att hon öppnar och jag stänger. Om och om igen..

Sked (Skje)

Om jag dukar fram med kniv och gaffel så byter Camilla 4/5 gånger ut gaffeln mot en sked. Haha, jag kan inte förstå mig på  vuxna människor äter med sked. Min kära pojkvänn gör likadant, är det här normalt eller har jag lite småtokiga folk runt mig?

Skållhett Kaffe

Som ni säkert vet om så är Camilla väldigt glad i sitt kaffe. Men om du inte serverar kaffet skållhett så kan det vara… det är sällan hon hinner dricka upp sitt kaffe innan det har svalnat för mycket. Antingen häller hon ut sista skvetten eller så låter hon det stå. Det måste vara onormalt varmt, så där så vi andra människor bränner tungan.

Några ord om Camilla

Sist men inte minst vill jag ta tillfallet i akt och berätta för er vilken underbar och fantastisk vännina Camilla är. Hon passar på allt och alla i sin närhet och ser till att andra alltid har det bra. Hon är så snäll, omtänksam och givmild. Vi har sedan dag ett klickat väldigt bra tillsammans och vår vänskap har utvecklats mer och mer längst vägen. Camilla är den jag kan berätta allt och lite till för och hon finns alltid där för att lyssna och komma med goda råd. Hade det varit mitt i natten eller på andra sidan jordklotet så hade jag inte tvekat en sekund på att ringa. Camilla är ärlig och rak på sak, jag vet att hon aldrig skulle säga något för att vara «snäll», hon säger det hon menar vilket jag sätter väldigt stort pris på. Jag är oroligt stolt över vad denna människa får till, hon är tvåbarnsmamma som jobbar mer än en normal heltid och allt hon gör leverar hon med glans. Jag tror inte alla där ute förstår hur mycket jobb som krävs alla gånger. Men jag kan lova er att det är många fler timmar än det  som syns på socialmedier. Endå lyckas hon prioritera sin tid så hon hinner med jobb, familj, träning, barnen, vänner och mycket mer där till.

Camilla YOU ROCK <3

Julia♥

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer