SMOOTHIE MED KOKOSMELK

Det er mandag og det betyr ny uke, masse å gjøre og et tonn av ny giv. De siste ukene har vært tøffe med litt for mye på tapeten, men sånn er det når man har et litt for kreativt hode som vil veldig mye på en gang! I tillegg tar jeg smoothiemandag tilbake igjen, og denne oppskriften som kommer her er en av favorittene.

Smoothie er en fin måte å få i seg masse gode næringsstoffer på, og det samme gjelder for barna. Jeg ville aldri i livet fått i de kokosmelk om det ikke var godt gjemt i en frisk og smakfull smoothie. Ekstra friskt var det å toppe den med kiwi og banan, for bare fargen i seg selv gjør jo at man får vann i munn ikke sant?
Dagen i dag starter med fotoshoot for min del så det er bare å følge meg på snap og instagram så skal jeg holde dere oppdatert så godt jeg kan! I tillegg må du få med deg den niende episoden av Hverdagspodden. En ærlig episode hvor jeg kanskje åpner meg litt mer enn jeg har gjort tidligere. Sikkert noen som kjenner seg igjen


Oppskrift på smoothie med kokos og grønnkål
1 1/2 -2 dl kokosmelk
1 stor neve frosne bringebær
2 store never frossen grønnkål
1/2 fryst banan
1 håndfull frosne blåbær
1 dl rødbetejuice
1 ts honning
Start med å fylle blenderen med væsken for så å legge oppi alt det andre. Slik klarer du å mikse alt enklere. Miks det til alt er blandet godt for så å fylle et par skåler med herligheten. Topp med frisk frukt, kokosflak, rå sjokolade, chiafrø og annet godt du enn måtte finne. Dette er perfekt som et lite måltid, mellommåltid eller kveldskos!
Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer