UKAS INTERVALLER


Det er fredag og vi er vel klare for en aldri så liten intevall er vi ikke? Det har ikke vært så mye løping etter halvmaraton, men jeg er sakte men sikkert igang igjen. Skal jo løpe Toughest om en snau uke så her kan jeg ikke hvile!
Jeg må ærlig innrømme at det å begynne med regelmessig styrketrening igjen har fått meg i et veldig godt treningshumør de siste dagene. Jeg har til og med gått på en kjempe smell hva kommer til nye hodetelefoner men de var verdt hver eneste krone, for lyden er noe av det råeste jeg har vært borti. De heter Beats Solo og kosta meg kr 2000. Trådløse og i gullfarge, og ikke sponset:)

Trening og variasjon

Jeg har de siste årene satt mer og mer pris på variasjon innenfor treningen min, og nå fremover blir fokuset mer styrke. Ved å variere både treningsformen og målsetninger merker jeg også en utrolig stor motivasjon på treningsfronten. Jeg er en person som drives av mål, så for meg er det viktig å stadig ha noen å hige etter. Små som store mål!

Ukens intervaller

Oppvarming

Still møllen på 2% stigning og kjør en oppvarming på 10-15 minutter. Helt avhengig av hvor lenge du liker og løpe før selve dragene begynner. 10 minutter holder for min del, og med en liten stigning på mølla sparer jeg knærne mine også.

Hoveddel

4 drag på 2 minutter, 10 km/h og 2% stigning
30 sek aktiv pause mellom hvert drag
4 drag på 2 minutter, 12 km/h og 2% stigning
60 sek aktiv pause mellom hvert drag
4 drag på 1 minutt, 13 km/h og 2% stigning
60 sek aktiv pause mellom hvert drag
2 drag på 30 sek, 14 km/h og 2% stigning
30 sek pause mellom hvert drag

Avslutning

Avslutt med lett jogg og rask gange de neste 5-10 minuttene!
Lykke til og god helg fininger!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer