JETLAG | men endelig hjemme

Etter en lang flytur, forsinkelser, mye søvn og dårlig flymat var det godt å komme hjem til både barn og hjem. Vaskehjelpen hadde akkurat dratt så rent hus i tillegg gjorde velkomsten ekstra hyggelig!

Foto: Tor Erik Sagvolden/@vestbyfoto.no

Det sa PANG når klokka ringte i dag tidlig litt over seks, og jetlagen kom snikende. Vondt i hodet og med en litt i overkant sliten kropp føles det nesten som om jeg har tatt et par runder i tørketrommelen. Men følelsen av å være hjemme kan ikke beskrives, og det er alltid like godt å samle familien etter nesten en uke borte.

Blue Mountain Resort, Ontario

Vi bodde i dette fantastiske huset. Er det ikke flott? Stort nok til oss 4 som var på tur i hvert fall!

Blue Mountain Resort, Ontario, Canada

Naturen i Canada likner faktisk veldig på den vi har her i Norge, og dette bildet ble tatt samme kveld vi kom. Da var det godt med en liten løpetur etter en lang flytur. Kim (på bilde) løp også i helgen.

Fine mannen min. Ser ut til at han kom på en 28 plass av 300 menn i sin aldersgruppe så det kaller jeg maskin!!

Litt shopping måtte til! her i Niagara Falls 🙂

Søs og svoger har vært barnevakt

Heldigvis har jeg en tvillingsøster som har vært «stand in» mamma de siste dagene så det ser ikke ut som om barna har grått seg i søvn etter mamma og pappa. Det er snodig det der hvor selvstendig og lite avhengig de blir av oss ettersom årene går. På en måte veldig bra, men litt vemodig også. Eldstemann ville leke en halvtime etter skolen i går før han dro hjem for å hilse på oss. Men jeg liker at jeg oppdrar selvstendige små mannfolk, og det at de klarer seg mer og mer er jo tross alt en bra ting?

Hverdagen er tilbake

Nå en hverdagen tilbake, og nye mål skal settes. Litt rart å tenke på at alt nå er er ferdig. Alle Toughest, Tough Viking, X-Run, halvmaraton og nå VM. Det har vært litt av et år med mye press, store mål og milepæler, og jeg er veldig stolt av å ha fullført alt sammen. Nå skal det bli godt å senke skuldrene litt, trene både styrke og løping, men også fullføre en del andre prosjekter.

Siden bloggen handler mye om livet mitt er det også naturlig at det blir variert trening i forhold til de målene jeg setter meg. Har vært mye løping og intervaller den siste tiden, men nå vil det trolig bli mer variert med styrke og andre ting siden løpesesongen er over.

Q: Er det noe dere kunne tenke dere å se mer av her på bloggen så rop gjerne ut!

Nå er det back to reality for min del. Lag deg en fin uke så snakkes vi i morgen!

Kick ass denne uken da!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer