ALT OM VM PÅ HVERDAGSPODDEN | og treningsweekend


Hei superstars! Jeg begynner å lande etter forrige ukes eventyr og den verste jetlagen har lagt seg. Klar for en ny episode av Hverdagspodden?
Elaine kom hjem tirsdag og jeg mandag denne uken så noen podcast mandag morgen var praktisk talt umulig. MEN vi satt i går kveld og spilte inn, praten gikk og for min del handler ukas episode selvsagt om VM! Hvordan jeg opplevde løpet, frustrasjonen av å miste båndet så nære mål, mestringen underveis og selvsagt følelsen av å løpe i mål. Vanskelig å prøve å gjenskape alt, men jeg har gjort et tappert forsøk.

Hverdagspodden

Vi har laget 12 episoder av @hverdagspodden og jeg må si at jeg begynner å like dette. Hadde aldri trodd jeg skulle bli med i en podcast, men det er en utrolig fin måte å dele alt fra frustrasjon, hverdagsproblemer, tanker, positivite opplevelser og erfaringer på. For ikke å snakke om alle tilbakemeldingene vi får fra dere lyttere på at flere kjenner seg igjen! Elaine er en skikkelig bra dame og jeg er super heldig som har muligheten til å ha denne poden sammen med henne. Kom gjerne med tilbakemeldinger på temaer og gjester dere ønsker vi skal ha med oss – da blir jeg glad!
Hverdagspodden kan du faktisk nå finne på Spotify – hvor kult er ikke det! I tillegg finner du den på podcast appen!
Dagens episode kommer en gang i kveld/natt så den er i hvert fall klar til dere i morgen tidlig! Håper dere tar dere tid til å lytte!

Treningsweekend 10-12 november | Norefjell 

En annen ting folkens! Nå arrangerer jeg TRENINGSWEEKEND sammen med Benjamin Christensen på Norefjell 10-12 november. Altså om snaue 3 uker! Vi har fått en del påmeldinger men har fortsatt plass til noen til! En helg som passer for ALLE, trent som utrent, gutt som jente!
Det vil bli treningstimer, foredrag både fra Benjamin Christensen og Elaine Bloom, goodiebag, konkurranser og mye gøy! NJIE kommer også for å lage litt ekstra sprell så her blir det latter, trening, vin og mye moro!!!!

Program ser du under:

Booking og info ser du under:

Spør om du lurer på noe så håper jeg å se deg!

Camilla♥

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer