FREDAGSPIZZA | med sunnere bunn

DSC09918

På fredager har vi enten taco eller pizza, og her har dere en fantastisk god pizza med litt sunnere bunn. Fyll det med masse godt fyll og nyt helgen alle sammen!

Jeg er klar for helgen, og med besøk i kveld, boksekamp i morgen ser helgen ut til å bli rett og slett kjempe bra. Ønsker dere også en fantastisk helg, nyt høstlufta og kom dere ut på tur, trening eller en fjelltopp! Luftas på denne tiden av året er virkelig magisk!Oppskrift på pizzabunn

250 g havregryn
2 egg
2 dl vann
1/2 ts salt
5 ss naturell yoghurt

Slik gjør du:

Miks havregryn i en blender slik at du får «mel». Deretter legger du alt av ingredienser i en bolle og rører det sammen med en slikkepott til alt er godt blandet. Selve røren skal være klissete og litt rennende, og du skal bare smøre den utover med slikkepotten. Sørg bare for å få en tynn bunn (Selv hadde jeg igjen ca 3-4 ss, men da kan du jo evt lage en ekstra mini pizza utenom) Fyllet sprer du utover med slikkepotten på et bakepapir i en langpanne. Sett pizzabunnen i midten av ovnen på varmluft 220 grader og la den steke i ca 10 minutter. Deretter tar du den ut for å legge på fyllet.

Oppskrift på fyll

1 boks hakket tomater
Tomatpurè
Revet ost
Mozzarella
Sopp
Spekeskinke
Ruccola

Slik gjør du:

Start med å blande 1 boks hermetiserte tomater med 3 ss tomatpurè. Deretter strør du dette på pizzabunnen for så å legge på revet ost. Så legger du på mozzarella, spekeskinke, sopp evt rød pesto om du har. Litt oregano på toppen så er den klar for ovnen. Stekes midt i ovnen på ca 220 grader i 12-14 minutter. Du ser at den er klar når den begynner å bli gyllen i kantene og fyllet er godt stekt. Topp herligheten med ruccola og litt kesam så er du i mål. Nyt!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer