FREDAGSINTERVALLENE | er du klar?


God morgen superstars! Fredag morgen og det betyr jo bare en ting, nemlig intervaller. Denne økten fikk jeg tilsendt på Snapchat i går så tusen takk Thea. En intervall med 3 bolker på à 10 minutter. Klar?
Fredag og jeg er snart klar for å reise på hytta. Siden Jørgen skal på guttetur tar jeg like greit med meg gutta og søs sine barn på fjellet. Meg og 4 kids skal nok gå kjempe fint, og jeg gleder meg masse til en helg med frisk luft og tur i fjellet. Har hørt at det har kommet litt snø så bra Jørgen har husket å skifte til vinterdekk!
Dagens løpeøkt fikk jeg sendt på Snapchat i går, og jeg synes den så skikkelig spenstig ut at jeg selvsagt måtte dele den med dere. Jeg har ikke løpt den enda selv, men har store planer om det på søndag eller i begynnelse av neste uke. Ingen vits i å vente om du er klar for en løpeøkt så her kommer den!

Hit skal jeg i helgen da! Det finnes ikke andre steder hvor jeg slapper så mye av som her

Fredags intervaller | totalt 30 minutter

Oppvarming

Still møllen på 2% stigning og varm opp med lett jogg de neste 10-15 minuttene før du setter i gang.

Hoveddel

5 x 1 min med 1 min pause mellom hvert drag. Det vil si at du løper i 1 minutt før du har 1 min pause. Slik gjør du 5 ganger. Totalt 10 minutter til sammen med pauser.
10 x 30 sek med 30 sek pause mellom hvert drag. Det vil si at du løper i 30 sek før du hopper av møllen og tar 30 sek pause. Så starter du på nye 30 sek før du tar ny 30 sek pause. Gjør dette 10 ganger, totalt 10 minutter med pauser.
20 x 15 sek med 15 sek pause mellom hvert drag. Det vil si at du løper i 15 sek før du hopper av møllen og tar 15 sek pause. Så starter du på nye 15 sek før du tar nye 15 sek pause. Gjør dette 20 ganger, totalt 10 minutter med pauser.
Økten varer da totalt i 30 minutter inkludert pauser.
Hastigheten bestemmer du selv og start med det du tror du klarer selv. Et eks er 5×1 min på 12-13 km/h, 10×30 sek på 14-15 km/h og 20×15 sek på 16-18 km/h for de som virkelig vil løpe fort. Juster etter nivå!

Avslutning

Avslutt med lett jogg og rolig gange 5-10 minutter etter dragene er ferdige.

Lykke til og løp inn helgen da dere!

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her om du vil ha mer inspirasjon!

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer