HOFTEÅPNER | tøyeøvelse som åpner godt opp i hoften

Jeg er godt i gang med nyttårsforsettet mitt, og det er å bli mykere, mer bevegelig og rett og slett prioritere god oppvarming og tøyning flere dager i uken. Denne øvelsen heter hofteåpneren og navnet sier seg litt selv.

Foto: @fotobakken
  1. Start med å ta et stort steg frem og bøy knærne slik at du begynner å komme ned mot gulvet.
  2. Sett deretter det bakerste kneet i gulvet.
  3. Om du har høyre fot frem setter du høyre hånd på høyre fot, og med hjelp av høyre albu presser du ut høyre kne.
  4. Kjør på med 12-15 repetisjoner før du bytter side. Pass på å ha den fremste foten i gulvet hele tiden.


Denne øvelsen har vært en stor favoritt lenge, og jeg elsker måten den åpner opp hoften på. Jeg merker faktisk at jeg er mykere når jeg har venstre benet frem. En super øvelse som jeg bruker å gjøre før hver styrkeøkt da jeg alltid har bein på programmet.

Ha en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer