UKAS INTERVALL | svettefest

Selv om klokka har passert midnatt sviker jeg ikke ukas intervall. Jeg vet mange venter på denne, så jeg håper du lar deg inspirere til en liten løpeøkt! Husk å justere etter ditt eget tempo og din egen form.

Trening på denne intensiteten er effektivt for å øke mitt maksimale oksygenopptak, og på sikt vil det gjøre at jeg kan løpe fortere uten at jeg produserer for mye melkesyre og blir «stiv» i muskulaturen. Jeg har en del løp i år, og jeg vil prøve å finne formen etter litt on and off på løpingen den siste tiden. Hvem er med??

Husk å legg deg til på løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe. Helt gratis selvfølgelig og masse inspirasjon!

Ukas intervall

Oppvarming

Still møllen på 2% stigning og varm opp med lett jogg de neste 10-15 minuttene før du setter skikkelig i gang! Hvor lenge er helt opp til deg selv og hva du er vant til.

Hoveddel
  • 9×4 minutters drag med 1 minutt aktiv pause mellom hvert drag
  • 2 % stigning
  • 9-10 km/h
Slik gjør du:

Du løper 4 minutter, har pause (aktiv hvile) 1 minutt før du løper 4 minutter igjen. Dette skal du gjøre 9 ganger, altså 9×4 min som er 36 minutter med løping + 9 minutter totalt med aktiv hvile. Dette er en skikkelig svettefest!

Avslutning

Gå rolig de siste 5-10 min før du klapper deg selv på skuldra!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer