UKAS INTERVALL | er du klar??

Selv om gårsdagens økt var ekstremt lite motiverende kommer ukas intervaller i håp om å booste løpegleden litt! Takk til alle dere som inspirerer meg uke for uke! Uten dere hadde jeg slutta for lenge siden!

Jeg hadde ikke dagen i går i det hele tatt, og akkurat de siste dagene har jeg egentlig ikke hatt så mye motivasjon til å trene. Kjenner jeg er både lei styrke og løping, men har behov for å variere så jeg har etterspurt et nytt styrkeprogram. Variasjon er nøkkelen for min del, men det er også vanlig at det går litt opp og ned sånn innimellom. Har vært her før og kommer garantert hit igjen, men heldigvis vet jeg det går over!
MEN, siden det er fredag og jeg vet mange av dere venter på ukas intervall kommer den her!! Det var Jørgen som mente det var på tide med en motbakkeintervall så dere får skylde på han om det blir syre i beina!

Husk å legg deg til på løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe. Helt gratis selvfølgelig og masse inspirasjon!

Ukas intervall

Oppvarming

Still møllen på 2-3 % stigning og varm opp med lett jogg de neste 10-15 minuttene før du setter skikkelig i gang! Hvor lenge er helt opp til deg selv og hva du er vant til. Selv liker jeg å løpe på mellom 5-6-7 km/h under oppvarmingen.

Hoveddel

Del 1

  • 8×2 minutters drag med 1 minutt pause mellom hvert drag
  • 8 % stigning
  • 7-8 km/h

Del 2

  • 8×1 minutters drag med 30 sekunders pause mellom hvert drag
  • 8 % stigning
  • 9-10 km/h
Slik gjør du:

Du løper 2 minutter, og har 1 minutts pause før du løper 2 minutter igjen. Dette skal du gjøre 8 ganger, altså 8×2 min på 8 % stigning. Hastigheten kan du variere etter eget ønske, men har satt den på mellom 7-8 km/h. Neste del gjør du akkurat det samme, men her løper du i 1 minutt og har 30 sek pause. Dette skal også gjøres 8 ganger, og her har jeg satt hastigheten på 9-10 km/h.

Avslutning

Gå rolig de siste 5-10 min før du klapper deg selv på skuldra!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer