GRØNN SUPERSMOOTHIE | ukas smoothie


Jeg beklager at ukas smoothie kom i dag og ikke i går, men her er den med både friske, sunne og syrlige smaker! En litt lettere smoothie enn jeg vanligvis lager, men denne smakte godt sammen med frokosten.
Uka er i ferd med å begynne for fult, og jeg har selvsagt ikke glemt ukas smoothie. Jeg prøver å variere oppskriftene litt slik at jeg kan tilfredsstille flest mulig lesere. Selv er jeg mest fan av en tykkere smoothie med masse bringebær, men jeg kan jo ikke ha det samme i hver gang. Denne funker som en boost tidlig på morgenen, gjerne sammen med frokosten!
 

Oppskrift på grønn super smoothie

1 rått egg
1 neve grønnkål (frossen eller fersk)
1/2 mango
1/2 banan
saften av 1/4 lime
1-2 cm fersk ingefær
appelsinjuice til ønsket konsistens
Miks alt sammen og server med det samme. Frisk og god på smak, og vil du ha den enda kaldere kan du tilsette noen isbiter i blenderen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer