I DAG VAR DET TUNGT | løpetur ute

Det er lenge siden jeg har løpt ute, og selv om jeg liker intervallene inne på mølla er det på tide å ta seg litt sammen å komme seg ut! For i dag var det forferdelig tungt!

I dag startet dagen med at minstemann hoppet oppi senga før klokka 07 og det skjer jo nesten aldri lengre. Før kom barna inn tidlig, men nå må vi omtrent dra de ut av senga for å få de til skolen. Så til dere småbarnsforeldre som aldri tror dere skal få nattesøvnen tilbake. Det finnes HÅP!! Lover!
Etter en porsjon havregrøt og et par kopper kaffe mannet jeg meg opp til en løpetur ute. Det er altfor lenge siden jeg har hatt noen god løperutine, og selv om jeg har tatt noen intervaller her og der har det ikke blitt like mye som jeg håpet på. Så nå må jeg virkelig prøve å løpe 2-3 ganger i uken for å bedre kondisjonen mot vårens hinderløp.

Det er nydelig å løpe ute, og selv om det er tungt å få seg til å gjøre det er det så verdt det når man først kommer seg ut!

Det var tungt i dag. Fader altså, motivasjonen min sank fra middels til lav, men samtidig får jeg bare ta meg sammen og prøve å skape en rutine på det. Det er i tillegg tyngre å løpe ute i snøen, men jeg er bare nødt til å ta en løpetur av gangen. Havnet litt i kjelleren i dag på de siste bakkene men har bestemt meg for å ikke la det knekke meg! What doesnt´t kill you sier jeg bare!

Q: Har du noen mål for våren? Kommenter gjerne!

Dagens view – verdt turen bare det!

Amelie er i så god løpeform at jeg sliter med å holde følge. Men jeg får bare se det positive i det, for hun øker tempo mitt jevnt og trutt gjennom turen. Hadde nok gått en del saktere om jeg hadde løpt alene.

Nå er kroppen veldig fornøyd, sliten og støl etter en hittil herlig treningsuke. Jeg blir kjempe glad om du vil bli med i løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe! Gratis selvfølgelig, og du finner masse motivasjon!

Hytta vlogg #1 | video

Jeg har forresten laget en liten videosnutt fra da jeg var på fjellet med et vennepar. Tenkte å vise dere hvor fint det er der oppe nå, og hvor ivrige gutta er. Virkelig stas! Følg meg gjerne på YouTube her om du vil følge med på både treningsvideo, matvideo og hverdagsfilmer! Det kommer mer utover!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer