BOLLELAND OG KAFFEKOS

Gratulerer Norge med gull på stafetten!! Vi ble jo så glade at vi måtte stoppe på Bolleland for å feire med en 10 pk boller og kaffe!

Endelig er vi på vei opp til hytta, og med bagasjen fullpakket, energiske gutter i baksete og blå himmel er alt klart for en fantastisk vinterferie. Må takke dere for alle de flotte navneforslagene vi har fått! Lover at vi skal velge navn over et glass rødvin.

Jeg har blitt utfordret av Melina (@melinamagulas) til å kjøre ukens intervaller på ski. Det har jeg aldri gjort før så det blir en spennende erfaring. Er dere klar for det??

Kjører straks forbi Lillehammer så snart fremme! Dere får ha en super dag! Legg deg gjerne til i den nye gruppen min på FB; Treningsfrue Treningsgruppe og selvsagt Treningsfrue Løpegruppe! Gratis selvfølgelig!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer