MOBILITETSØVELSE | skulderrotasjon

Jeg er endelig godt i gang med både mobilitet og styrketreningen, og selv om det har vært en uke med langrenn på fjellet er det godt å svette litt på treningssenteret også. Her kommer ukas mobilitetsøvelse for skuldrene. Denne kan gjøres med en pinne eller en strikk.

Foto: @fotobakken

Skulderrotasjon | 2 x 12-15 repetisjoner

Dra ribbeina ned mot hoften og spenn rumpa. Hold en pinne eller en strikk i hendene. Start med å holde armene utstrakt hele tiden og dra armene bak deg til du kjenner at de ikke går lengre. Deretter beveger du dem frem igjen. Du kan gjøre det enklere ved å flytte hendene lenger fra hverandre eller få øvelsen mer utfordrende ved å ha hendene nærmere hverandre.

Kjør 2 x 12-15 repetisjoner

Denne pleier jeg å gjøre før hver styrkeøkt, og har jeg ikke en pinne tilgjengelig sørger jeg alltid for å ha en stor strikk i bagen. Fin bevegelse for rotasjon i skulder.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer