DAGENS TRENINGØKT OG DIGG LUNSJ

Startet dagen med en treningsøkt, men jeg er så støl fra i går at det rett og slett var vondt de første 30 minuttene. Men med litt god dynamisk oppvarming, trening med strikk og en dose motivasjon gikk det kjempe bra! Økten deler jeg også under sammen med dagens lunsj.

Dagens styrkeøkt var tung, men jeg kom meg gjennom selv om det er dagen hvor jeg har flest øvelser. Mye baseøvelser og tunge løft, men det er jo det jeg synes er moro. Jeg har en del knebøy og frontbøy så denne dagen liker jeg ekstra godt siden jeg «kun» har markløft som den tyngste lår og rumpe øvelsen, men sammen med både booty builder og leg curl får fremside/bakside kjørt seg!

Dagens økt er dag 2 av programmet | fullkropp

A Markløft 6×3 reps
B1 Benkpress m/stopp i bunn 4×5-8 reps
B2 Nøytrale chins 3×7 reps
C1 Lårcurl 4×6-9 reps
C2 Sidehev m/hantel 3×9-12 reps
D1 Lats roing, enarms m/kabel 2×15 reps
D2 Booty builder/hip thrust 3×9-12 reps

Slik gjør du:

Når det står B1 og B2 betyr dette at du skal trene supersett. Det vil si at du kjører øvelsene etter hverandre for så å ta en pause på 1-2 min. Deretter begynner du på nytt sett. Er det noen av øvelsene dere ønsker jeg skal ta bilder/film av så rop ut!

Dagens proteinrike lunsj | laget på 1-2-3

Jeg er ikke så god på spise salater da jeg ofte ikke blir mett. Men i dag blandet jeg inn både kylling, cottage cheese og bønner så det skal ikke stå på proteinene. Savnet kanskje stekt bacon biter i, men denne funket veldig bra sammen med et rundstykke til.

  

Oppskrift på kyllingsalat med cottage cheese

ca. 2-4 porsjoner
 • 200 g kylling, ferdig kuttet og stekt i vakuumpakke
 • 1 boks cottage cheese
 • 1 dl couscous
 • fersk spinat
 • cherry tomater
 • 1 paprika
 • 1/2 boks bønnemix
 • 1 boks mais
 • 1/2 avokado
 • saften av 1/2 lime
Slik gjør du:

Bare å blande alt i en bolle, røre rundt slik at cottage cheese og couscous får blandet seg inn i salaten. Deretter presser du 1/2 lime over, tilsetter litt balsamico om ønskelig og serverer med det samme. Blir jo en liten bolle av dette så nå har jeg lunsj et par dager fremover. Saften av limen vil også gjøre at spesielt avokado holder seg litt lenger og ikke blir brun. Anbefales!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer