CROSSFIT OPEN | 18.2

På fredag skulle jeg på et møte i Asker og endte opp med å kjøre en av øktene i CrossFit Open. Jeg har ikke trent CrossFit siden i fjor på samme tid så jeg var litt spent, men ga «all inn» for jeg hadde jo ikke noe å tape. Økten kommer her – utfordrer dere til å teste den ut!

CrossFit er jo en treningsform jeg har begynt å like veldig godt, men fy søren så nervøs jeg blir foran hver økt. I hvert fall når jeg skal prestere, slik som fredag i forrige uke hvor jeg bare ble kastet ut i en økt jeg ikke var forberedt på. Men heldigvis var det øvelser jeg kunne godt så det mest utfordrende var egentlig syra i låra. Men jeg fikk en tid jeg var kjempe fornøyd med, og innsatsen var det ikke noe å si på. Soroush og resten av gjengen heiet hverandre frem; seriøst ingenting slår stemningen i boksen!

Vurderer faktisk å melde meg inn på det lokale CrossFit senteret her i Lillestrøm, men jeg må bare se om jeg får tid til treningene. Har veldig lyst, og kjenner jeg trenger litt ny giv! CrossFit, løping og styrketrening generelt må vel være en fin «pakke» nå før sesongen for hinderløp er i gang! Variasjon sier jeg bare!

Dumbbell squats @15 kg x 2 hantler

CrossFit Open 18.2 | helgens økt

Økt 18.2a

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 reps på tid med øvelsene:

  • Dumbbell squats (knebøy med hantler) @15 kg x2 stk (se øvelsen her)
  • Bar-facing burpees (burpees over stang) (se øvelsen her)

Økt 18.2b

1-rep-max clean (se øvelsen her)

Tid: Du har 12 minutter til å fullføre 18.2 OG 18.2a.

Slik gjør du:

Økt 18.2a ser slik ut; start med 1 dumbbell squats og 1 bar-facing burpees. Deretter kjører du 2 reps av hver så 3 reps av hver etc helt opp til du 10 repetisjoner av hver øvelse. Det er viktig at du lander med begge føttene på burpees når du hopper over stangen, og du skal under parallell på selve knebøyen. Det vil si under 90 grader. Hantlene for damer er på 15kg og du skal ha en i hver hånd når du gjør knebøyen.

Noen som vil teste ut økten? Om du klarer hele første del, det vil si 18.2 på under 12 minutter skal du forsøke å klare 1 max rep på øvelsen clean innen det har gått 12 minutter. Kommer du ikke så langt teller du antall reps du har klart. Det skal sies at du kan kjøre økten med lettere vekter – ta det du føler deg komfortabel med 🙂

Jeg fikk 10.50 på 18.2a og @50kg clean. Prøvde meg på @55 kg men mistet den i siste sekund. En utrolig moro økt og jeg fikk kjent på både blodsmaken i munn og syra i låra. Er støl enda…haha!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer