UKAS ANDRE INTERVALL | håper du er klar!

Jeg vet det er flere som venter på ukas andre intervalløkt, så her kommer den. Håper du er klar og at du løper litt for meg også. Sliter litt med vond legg så jeg tar det med ro resten av uken.

Ukas intervall 

Oppvarming

10-15 min oppvarming 1-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Vil bare presisere at dere må styre deres egen fart, for dette er ingen fasit. Jeg skriver ikke så mye om pulssoner og makspuls da mange av dere faktisk løper uten pulsklokke samt kanskje ikke vet sin egen makspuls. Mine intervaller er kun ment for inspirasjon!

Hoveddel
 • 1,5 – 2 % stigning
 • 1 min aktiv hvile mellom hvert 10. drag
 • økende tempo for hvert 10. drag

 • 1. intervall – 45/15 x 10 drag på 12 km/h
 • 1 min aktiv hvile
 • 2. intervall – 30/30 x 10 drag på 14 km/h
 • 1 min aktiv hvile
 • 3. intervall – 15/15 x 10 drag på 16 km/h
 • 1 min aktiv hvile
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 45 sek på for deretter å hoppe av mølla å hvile i 15 sek. Dette gjør du 10 ganger før du tar 1 minutts pause. Deretter kaster du deg uti 10 nye drag med 30 sek på og 30 sek pause. Så 1 minutts pause før de siste 10 dragene på 15/15 sek. Hastigheten er kun satt som inspirasjon, og jeg tipper mange av dere må justere denne opp og ned for å finne det som passer deg.

Avslutning

Gå deg rolig ned de neste 5 minuttene før du klapper deg selv på skuldra!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer