OPPSKRIFT PÅ FROKOST | som gjør seg selv

Denne chiagrøten lagde jeg tidligere i uken, og jeg ble så positivt overrasket over hvor god den ble. Bringebær gjorde susen tror jeg, for den smakte skikkelig friskt. I tillegg er det en bonus at den lager seg selv i kjøleskapet, gjerne over natten.

Oppskrift på chiagrøt

ca. 1 porsjon
  • 1/2 kopp frosne bringebær
  • 1 kopp mandelmelk, evt vanlig melk
  • 1/4 kopp chiafrø
  • 1 ts flytende honning
Slik gjør du:

Tilsett melk og de frosne bærene i en blender og miks dette godt sammen. Vil du ikke bruke mandelmelk kan du fint bruke melk eller appelsinjuice/melk som en kombinasjon. Tilsett melken i et glass og tilsett chiafrøene. Rør rundt, sett på lokk og la den stå over natten. Eventuelt er den klar etter 3-4 timer om du ikke klarer å vente. Dette var utrolig godt!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer