SÅ VAR PÅSKEN SLUTT

Det er mandag og etter en hel uke med både vafler, sjokolade og smågodt er det på tide å starte med en litt sunnere hverdag. Vi er straks på vei hjem fra fjellet, og jeg krysser fingrene for at jeg slipper unna kø. Dagens smoothie er en av mine favoritter, og passer perfekt som et lite mellommåltid eller kos på kvelden.

Nå har vi endelig bestemt oss for hva hytta skal hete, og det kommer et innlegg på det senere i kveld. Det var Jørgen som kom på navnet, men jeg må jo selvsagt sjekke om noen av dere har nevnt det i innleggene som har vært ute. For det skulle jo premieres!

Jørgen har bestemt seg for å bli ut dagen og satser på at køen roer seg til i kveld. Selv synes jeg det er deilig å komme hjem tidlig for å både pakke ut, forberede meg til ny jobbdag i morgen og kanskje til og med få til en styrkeøkt. I mellomtiden får dere kose dere med denne smoothieoppskriften og nyte siste dag av påsken!

Påsken 2018 – you´ve been really good

Se gjerne filmen jeg lagde fra påskefjellet her. Veldig gøy å lage video, og jeg kommer også til å lage mer video fra både trening, kosthold og hverdag på YouTube fremover. Jeg vet jeg har sagt det før, men det er så mye enklere nå som lyset også varer lengre. Planen er i hvert fall en video hver søndag så får jeg se om jeg klarer mer. Vil dere ha mer video?

DSC02936

Oppskrift på blåbærsmoothie

1/2 frossen banan
1/2 boks cottage cheese (250g boks)
2-3 håndfulle frosne blåbær
2 ss vaniljekesam
1-2 ss kokosmelk
1-1,5 ts kakaopulver
melk, ca 1-2 dl

Et lite tips er å la banan og blåbær ligge litt på benken slik at de er litt myke før du bruker mikseren. Ellers sliter jeg av og til med å få den til å mose alt raskt.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer