BANANPANNEKAKER | perfekt etter trening

Er det noe jeg aldri blir lei så er det pannekaker. Selv synes jeg de blir best ved slump, og jeg tar ofte det jeg finner i skapene. Denne gangen ble det sukrin i pannekakene, og ettersom jeg hadde en moden banan i kjøleskapet ble det 12 digge bananpannekaker. Gutta får restene på matpakken.

Jeg vet ikke med dere, men noe av det vanligste jeg vet er å finne opp kruttet på kjøkkenet. Middager er verst, og det er ofte jeg lander på mye av det samme uke for uke. Det er jo ingen grunn til å henge med hodet, men noen ganger er det fint å kunne vise variasjon både for meg selv, men også gutta. Viktig at de får prøvd ut nye smaker og faktisk tørre å spise noe annet enn det de alltid får. Så jeg skal bli enda flinkere til å lage mer middager her inne, for det vet jeg flere ønsker. I mellomtiden kan dere nyte noen fantastiske bananpannekaker jeg lagde til lunsj i går. Topp de med vaniljekesam og frosne bær. Perfekt etter trening eller i matboksen dagen etter.

Fikk du med deg vegetarlasagnen jeg la ut i går? Den ligger her

Oppskrift på bananpannekaker

ca. 12 stk
 • 1,5 dl melk, evt kefir
 • 1 ts sukrin
 • 1/2 moden banan
 • 2 egg
 • 1/2 ts natron
 • 1/2 ts bakepulver
 • klype salt
 • 2 dl hvetemel
Slik gjør du:

Bland sammen alt det tørre før du tilsetter melken. Mos bananen med en gaffel og visp alt godt sammen. Eventuelt kan du mikse alt i en blender, men du er ikke avhengig av det. Stek på middels varme og server med vaniljekesam og frosne bær. Dette er så godt, og kanskje kan du snike med et par på ungenes matpakke også.

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer