GÅRSDAGENS INTERVALL | klarte den ikke helt men fortsatt fornøyd

Jeg kjente meg motivert i går til å kickstarte helgen med intervaller. Endelig fikk jeg lov å løpe litt, leggen kjennes bedre og jeg var klar. Litt usikker på tempo på disse dragene så måtte føle meg litt frem. Kom meg til siste draget og da sleit jeg. Men fullførte gjorde jeg selv med litt «juks».

Det er et aldri så lite høydepunkt å dele ukas intervaller med dere, og ekstra gøy er det å få så mange snapper fra dere som løper. Her er det ikke fokus på å være best, men å fullføre, og jeg virkelig digger de svette selfie´ne jeg får hver dag. Det inspirerer meg til å løpe mer, dele mer og jeg blir rett og slett glad av dere alle sammen. For fy flate så mange som har funnet løpegleden sammen med meg. Det gjør meg skikkelig glad!

Har du ikke funnet løpegleden så fortvil ikke! For meg tok det lang tid før den plutselig «dukket» opp, og jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å bare ville løpe en runde til. Det er utrolig motiverende når man først har en «runner´s high«, men samtidig kan det være ekstremt demotiverende på de litt tyngre dagene. Jeg har et lite elsk/hat forhold til løpingen, men heldigvis gir det meg mer enn det tar.

Hvordan gikk gårsdagens intervall?

Gårsdagens intervall var utrolig moro, og jeg følte på mestring helt til hodetelefonene sa takk for seg. Noen flere som føler det slik? Uforutsette ting som skjer takler jeg dårlig, og det var akkurat som om motivasjonen bare forsvant. Pulsklokka og øretelefonenen svikta, og det gjorde beina mine også. Men jeg kom meg gjennom med et par «juksestopp» på de siste 4 minuttene så alt i alt er jeg fornøyd.

Min intervall så slik ut:

Alt på 1,5 % stigning

 • 1. intervall – 4 min – 11 km/h
 • 2 min aktiv hvile
 • 2. intervall – 6 min (45/15 sek x 6) – 12 km/h
 • 2 min aktiv hvile
 • 3. intervall – 4 min – 12 km/h
 • 2 min aktiv hvile
 • 4. intervall – 6 min (45/15 sek x 6) – 13 km/h
 • 2 min aktiv hvile
 • 5. intervall – 4 min – 13 km/h

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer