ER DU KLAR FOR UKAS INTERVALLER?

Inneholder produktplassering | Supershift Super Magnesium

Det er endelig fredag og det er like stas hver uke, for jeg vet at så mange venter spent på intervallene mine. Dere imponerer stort, og jeg liker veldig godt at dere finner deres eget tempo men samtidig prøver å komme litt ut av komfortsonen ved å utfordre dere. For ikke å snakke om hvor mange av dere som virkelig har begynt å like å løpe!! Fikk et par henvendelser om intervaller ute så her kommer det en!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas | løping ute eller på mølla | ca 25 min

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-20 minutter før du setter i gang med selve intervallene. Har du lyst å løpe denne på mølla er det også fult mulig!

Hoveddel
  • pausene varierer per intervall (se over)
  • prøv deg litt frem med hastighet men her er det korte intervaller så forsøk å gi full gass!
  • 8 x 1 min / 1 min pause
  • 6 x 30 sek / 30 sek pause
  • 4 x 20 sek / 20 sek pause
Slik gjør du:

Du starter med å løpe 1 min for deretter å ha pause på 1 min. Dette gjentar du 8 ganger, det vil si 8 x 1 min. Deretter begynner du på drag nummer 2, det vil si 6 x 30 sek. Her skal du løpe i 30 sekunder og ha pause i 30 sekunder. Dette skal gjøres 6 ganger, det vil si 6 x 30 sek. Siste draget er på 4 x 20 sek, så her skal du løpe alt du har i 20 sek, ha pause i 20 sek. Dette skal gjøres 4 ganger, altså 4 x 20 sek.

Avslutning

Avslutt med rolig gange, lett jogg hjem igjen. Bra jobba!!

TILBUD PÅ SUPER MAGNESIUM

Magnesium har jeg tatt mest for å unngå muskelkramper både til løp og i forbindelse med trening, og jeg pakker det alltid med når jeg skal på tur enten det er løp, ferier eller annen reise. Det virker beroligende og muskelavslappende og bidrar til normal muskelfunksjon. Supermagnesium inneholder også ekstra vitamin B6 for økt opptak og bedre effekt!

SuperMagnesium er en bestselger i SHIFT serien, og jeg har selv brukt produktet de siste 5-6 årene. Nå kan du få 20% rabatt ved å bruke rabattkoden: Treningsfrue her

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer