MIDDAGEN DERE VILLE HA OPPSKRIFTEN PÅ | kalkunwraps

Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag. Passer perfekt som fredagsmiddag da retten er ganske så nærme taco middagen! Oppskrift kommer her!

Oppskrift på kalkunwraps i ovnen

til ca 4-5 personer
 • Tortillalefser (store)
 • 800 g kalkunfilet
 • 1 pose tacokrydder
 • 1 løk, gul
 • 2 fedd hvitløk
 • 1 stor paprika, rød
 • 5 tomater
 • 200 g revet ost
 • 1/2 dl matfløte
 • 1/2 dl vann
Slik gjør du:

Start med å skjære opp kalkunfilet i små terninger og stek på middels varme. Fjern kalkunen fra panna og stek løk og hvitløk til løken blir blank. Finhakk paprika og tomat, og bland dette med tacokrydder og vann i en bolle. Bland dette inn med kalkun, løk og hvitløk og rør godt. Gi det et lite oppkok før du tilsetter litt fløte for å få blandingen litt mer kremete. La gjerne panna stå å putre en stund.

Fyll en og en tortillas med blandingen, strø over revet ost og rull de sammen. Legg de tett i tett på et stekebrett med bakepapir og smør litt tacosaus + revet ost på toppen. Stekes på 200 grader over/under varme i ca 10 minutter.

Bon apetitt og god fredag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer