HELGENS INTERVALL

Jeg beklager at jeg ikke fikk lagt ut denne intervallen som planlagt i går, men etter å ha vært ute på fotballcup i hele går ble det så sent. MEN, det er mandag så hva er ikke bedre enn å kickstarte uken med en liten løpeøkt? Intervallene kan gjøres på mølla eller ute – valget er ditt!

Ukas intervall | ute i slak motbakke/flatt terreng

Oppvarming

Start med oppvarming i 15 minutter før du setter i gang med selve intervallene. Har du lyst å løpe denne på mølla er det også fult mulig!

Hoveddel
  • 3×8 min
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
  • Middels/høy intensitet
Slik gjør du:

Du skal starte å løpe første drag på 8 minutter i middels til høy intensitet. Deretter går du rolig i 2 minutter før du løper neste 8 min. Dette skal du gjøre 3 ganger, altså totalt 24 minutter med løping og 6 min pause.

Vil du løpe denne økta på mølla kan du også gjøre det. Finn din egen fart, men tenk at du skal ha en middels til høy intensitet gjennom hele økta!

Avslutning

Avslutt med 10-15 minutter rolig jogg hjemover.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer