2 OPPSKRIFTER PÅ RUNDSTYKKER | helgekos

Det er helg og jeg har rett og slett ikke tid til å bake denne gangen. Men jeg legger ut et par oppskrifter i håp om at det kanskje er andre som har tid og mulighet for litt gjærbakst. Her kommer oppskrifter på 2 favorittoppskrifter på rundstykker. Perfekt å fryse for gode matpakker ut i neste uke også!

Saftige rundstykker | hentet fra Fru Timian

Disse har vært en favoritt siden jeg testet de ut tidligere i år, og de er jammen like gode tatt rett ut ifra fryseren også. Oppskriften finner du her og den er ikke komplisert i det hele tatt. Anbefales!

Eltefrie rundstykker på 1-2-3

Eltefrie rundstykker er perfekt å lage om du egentlig ikke har tid til å bake. Jeg pleier å røre sammen deigen kvelden før og bake de ut til frokost dagen etter. Deigen gjør seg selv og rundstykkene er i ovnen på 1-2-3. Denne oppskriften bruker jeg fortsatt flittig og du finner den her.

Nå er det fotball for deretter å løpe Holmenkollstafetten. Ønsker dere en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer