DENNE MÅ DU TESTE UT | pizza

annonse | Dr. Oetker | Yes, it´s pizza #YIP

Vi er veldig glad i pizza her i huset, enten vi lager den selv, bestiller eller tar den fra fryseren. I samarbeid med Dr. Oetker har jeg fått testet ut to nye pizza produkter jeg skal skrive noen ord om.

Dr. Oetker har kommet med serien; Yes, it´s pizza #YIP i to ulike varianter, og selve størrelsen er perfekt for meg alene. Siden jeg skulle ha besøk var det greit å slenge begge i ovnen da jeg synes en blir litt lite til to. Produktene har lavere kaloriinnhold, fett og salt og er kanskje et litt «sunnere» alternativ til mye annet som finnes av frossen pizza.

Du har to varianter, en med rødbetbunn og en med spinatbunn hvor begge bunnene er sprø og crispy. God på smak og rikelig med grønnsaker gjør dette til et godt produkt du enten kan servere på en venninnekveld, en kveld alene i sofaen eller til deg og mannen. Selv likte jeg veldig godt den med rødbetbunn da den hadde et kjempe godt fyll av mozzarella og skinke med mye smak! Anbefales

  1. Yes it’s pizza m/spinatbunn er full av grønnsaker og god på smak. En vegetarpizza med sprø og deilig bunn laget av spinat. Toppingen er brokkoli, mozzarella og sopp. (42% grønnsaker)
  2. Yes it’s pizza m/rødbetbunn er også full av grønnsaker og god på smak. Denne likte jeg veldig godt, og fargen gjorde den interessant for barna også. Tynn og sprø bunn toppet med Crème Fraîche, mozzarella, edamer, skinke, grillet squash, paprika og rødløk. (36% grønnsaker)

Bon apetitt!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer