UKAS INTERVALL | pyramide

Det er fredag og de siste dagene har vært så utrolig varme. Jeg klager ikke, men jeg fikk faktisk ikke til løpeturen jeg hadde planlagt i går. I morgen er det Tough Viking Stockholm så jeg håper du kan løpe ukas intervall for meg! Tag meg gjerne på Instagram (#treningsfrue) om du legger ut så ser jeg deg!

Nå var det på tide å involvere noen av de dyktige menneskene i løpegruppen min, Treningsfrue Løpegruppe på Facebook. Så ukas intervaller er det Kristian som har all ære for, og han er jo virkelig en av de som løper bånn pinne uke etter uke. Jeg har ikke testet denne økten, men etter å ha hørt at han løp den på 1,5% med 16 km/h tror jeg neppe jeg klarer den så raskt. Men her kommer den i hvert fall!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas | løping ute eller på mølla | pyramideintervall 40 min

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 1 min pause mellom hvert drag
  • 1,5 % stigning
  • samme hastighet og stigning gjennom hele økta
  • Her må du finne din egen fart, men husk at du skal klare å holde den på både 1 minutts drag men også 5 minutters. Jeg skal nok prøve meg på 12 eller 13 km/h når jeg kommer hjem igjen!
  • 1,2,3,4,5,5,4,3,2,1 min – totalt 30 minutter hvor du løper og 10 minutter med hvile
Slik gjør du:

Her løper du 1 min før du tar pause. Deretter 2 minutter før ny pause på 1 minutt. Deretter 3 min osv. En skikkelig kul intervall så tusen takk til Kristian i løpegruppa mi! Du er rå!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer