UKAS INTERVALL ER KLAR!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe. Her kommer ukas intervall folkens! Beklager forsinkelsen.

Ukas intervall

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang. Veldig viktig å være varm før man begynner å løpe. Ellers er det fort gjort med skader.

Hoveddel
  • 15 sek pause mellom hvert drag
  • samme hastighet og stigning gjennom hele økta. Her må du finne din egen fart, men siden det er så korte intervaller så forsøk gjerne å utfordre deg litt ekstra
  • 30 sek på 15 sek av x 10 og 30 sek på 10 sek av x 10
Slik gjør du:

Start med å løpe 30 sek på mølla. Hopp av i fart og ta 15 sek pause. Gjør dette 10 ganger. Deretter har du 3 min pause før du starter med ny intervall. Her kan du gå/løpe rolig så du ikke stivner.

Deretter løper du 30 sek og hopper av mølla med 10 sek pause. Dette gjør du 10 ganger!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer