3 TIPS TIL DEG SOM LIKER Å LØPE

inneholder sponset løpesekk fra Salomon

Har du kjent på følelsen når du bare kan løpe og løpe til det uendelige? Det er ikke ofte jeg har slike dager så derfor var det overraskende at den kom på en løpetur rett etter en styrkeøkt. Jeg pleier sjelden å ha to økter så tett på hverandre, men jeg følte jeg hadde energi og overskuddet til det i dag så da var det bare å kjøre på!

Jeg har hostet meg i søvn de siste 3 ukene, vært tett i halsen og tung i hodet så det at jeg har lyttet på kroppen, tatt det med ro på løpingen tror jeg har gjort godt. Det føltes i hvert fall slik ut i dag. For ikke å snakke om hvor fantastisk deilig det er å løpe i skogen igjen!! Jeg har ikke løpt den runden siden i fjor så det var en befrielse å slippe grusveien og alle kjedelige oppoverbakkene jeg har på min faste runde. Neste gang hopper jeg i vannet og tar en dukkert, for det frista skikkelig i dag!

3 tips om LØPING og MUSIKK

  1. Jeg må tipse dere om musikklista til Victoria som fikk meg gjennom turen i dag. Helt fantastisk løpemusikk som ga meg energien jeg trengte. Du finner den her på Spotify.
  2. Er du ikke med i løpegruppen min allerede må du jammen se å ta turen. Gratis løpegruppe på Facebook som heter: Treningsfrue Løpegruppe.
  3. Er du lei av at sangene på Spotify avslutter rolig og bruker lang tid før den starter med en ny låt? Tenker det kan være irriterende om du virkelig er i siget og trenger en boost. Da gjør du følgende inne på Spotify:

Løpelisten ser dere over. Innstillinger for at en sang bytter sang fort ser du også over. Gå inn på Your Library. Deretter innstillinger. Så Playback og øk Crossfade til f.eks 12. Det funker som bare det – er sikker på at du kommer til å like det!

Ha en super ettermiddag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer