UKAS INTERVALL | tabata inspirert

Jeg elsker fredager og det er fordi jeg vet mange av dere venter på ukas intervall. Selv skal jeg løpe Tough Viking på lørdag så jeg har hviledag. Er du klar, for her kommer den!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Gutta krutt fra treningsstudio mente det var for mye damer på bloggen. Alltid like blide så de fortjente en liten plass her i dag!

Ukas | tabata inspirert

Oppvarming

15 min oppvarming 1,5-2 % stigning på mølla (dette for å gjøre stigningen mer lik som ute i terreng), rask gange/lett jogg og litt raskere jogg på slutten for å få beina i gang.

Hoveddel
  • 20×10 sek x 8 (3 runder)
  • 60 sek pause mellom hvert 8. drag
  • raskt tempo da dette er korte drag
Slik gjør du:

Her løper du 20 sek før du tar 10 sek pause. Dette skal du gjøre 8 ganger før du tar 60 sek pause. Så tar du runden med 8 drag på nytt 2 ganger til. Hastigheten må du styre selv, men her skal det løpes!!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Se siste YouTube film her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer