VI HAR KJØPT HUS

 

Herregud; vi har kjøpt nytt hus! For bare noen uker siden begynte vi å tenke på et større hus, men vi trodde det kom til å ta lenger tid enn bare et par uker! Det er farlig å begynne å titte på finn.no, men allikevel greit å følge med i markedet. Ikke mye som selges i området vårt så det pleier å være en kamp om husene her.

Etter et par visninger la vi oss til ro med at det overhodet ikke var noe stress. Vi elsker jo huset vi bor i nå, og det er et fantastisk koselig hjem med sol fra morgen til kveld. Blindgate og et rolig strøk for gutta å vokse opp i. Men drømmehuset ble lagt for salg og vi dro på visning. Der og da visste jeg bare at her skulle vi bo.

Huset er ikke langt fra der vi bor nå så gutta mister ingen venner eller skole. Det var viktig for oss. Alt blir som før bare med et nytt hus.

1 november er dagen vi tar over, og huset vårt kommer for salg i slutten av august. Er du interessert i å bo på et familievennlig område på Skedsmo bør du holde øynene oppe for visning i august. Skole, barnehager, lysløypa, hockey, fotball, trening; alt er i nærheten! Og kun 20 minutter med bil inn til Oslo.

En lite sneakpeak på huset vi har kjøpt:

Gjett om vi gleder oss?

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer