UKAS INTERVALLER | med video

Denne uka hadde jeg lyst å løpe motbakker noe jeg egentlig ikke har vært så kjempe flink til. Er vel en grunn til det, for jeg blir så ufattelig sliten. Men vi mannet oss opp, dro ned til slalombakken og lagde en film til dere. Håper dere tester den ut, enten med en venn eller alene!

Film: @achivedmedia

Om du ikke vil løpe denne ute er det enkelt å stille inn mølla å kjøre denne inne. Jeg er litt usikker på hvilken stigning og fart jeg ville løpt her siden jeg ikke har testet den men her kommer et forslag:

  • 45/15 sek x 15 drag – 6 % stigning – 12 km/h
  • 30/30 sek x 10 drag – 6 % stigning – 13 km/h

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Blir veldig glad for en like og en kommentar på YouTube! Jeg kommer til å poste en film hver uke nå fremover så bare å følge med!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer