PT TIME I CROSSFIT | med Jørgen

Jeg har de siste ukene testet CrossFit igjen etter noen års tørke. Vet ikke om dere husker da Julia og jeg meldte oss på CrossFit Open i 2016 uten engang å ha trent noe særlig mot det. Tror aldri jeg har lært så fort, for vi ble bare kastet ut i det.

Asker CrossFit ble litt langt unna for min del så jeg kjente jeg falt litt tilbake til den vanlige styrketreningen, noe som jeg fortsatt synes er kjempe gøy. Kjenner vel egentlig bare at jeg ønsker litt variasjon, lære nye øvelser og utfordre meg selv litt mer enn jeg gjør i dag. Jeg er en person som drives av mål, så nå har jeg satt meg et mål om å mestre en rekke øvelser i løpet av 2018. Skal skrive litt mer om det senere, men nå må jeg straks løpe til min aller første PT time i CrossFit.

Shit hva har jeg begitt meg ut på? Fikk beskjed om at vi kunne vente høy puls i dag så jeg er klar for å gi alt!

Det som er ekstra gøy er at Jørgen og jeg kjører PT duo timer. Det vil si at vi betaler for PT timer hvor vi begge trenes samtidig. Litt ekstra kvalitetstid og egentid. Vinn vinn til begge to!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer