UKAS INTERVALL | 45/15 sek

Det er fredag og jeg håper dere er klare for noen morsomme intervaller? Denne likte jeg, og selv om 45 sekunder plutselig ble veldig lenge må jeg minne meg på at jeg vært utfor verre intervaller enn dette!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas intervall | 45/15 sek

Stigning: 2%
Hastighet: fast hastighet gjennom hele intervallen
Intervall: 4x (45/15sek)
Hvile: 2 min aktiv pause mellom hvert 4. minutt

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang med intervallene. Har du lyst å løpe denne ute er det også fult mulig!

Hoveddel
Intervallene 4×4 min | hvert drag er på 45/15 sek

4×4 minutter hvor et drag på 4 minutter består av 4x 45/15 sekunder. Totalt 4 minutter. Dette skal gjøres 4 ganger, altså 16 drag totalt.

Slik gjør du:

Dette er en 4×4 min intervall og det betyr at du skal løpe 4 drag hele 4 ganger. Altså 16 drag totalt med 2 minutters aktiv pause etter hvert fjerde drag. Det vil si følgende; Start med å løpe 45 sekunder før du tar 15 sekunder pause hvor du hopper av mølla. Deretter gjør du det samme 3 ganger til. Altså totalt 4 x(45/15 sek). Dette var det første draget og du kan nå ta 2 minutters aktiv hvile før du begynner på drag nummer 2. Du skal gjøre dette totalt 4 ganger! Got it?

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Se også siste løpefilmen min her.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer