NORGESFERIE | dag 2 Aurland og Flåm

Vi satt oss i bilen i går rundt klokken 12.00 og med et par tissepauser, bolle og kaffestopp ankom vi Aurland i 18 tiden. Et utrolig koselig sted hvor dype daler møter snøkledde topper, grønt vann og koselige rorbuer langs vannet. Ikke akkurat verdens navle, men det er kanskje derfor det er så koselig her!

Vi bor på Aurland fjordhotell, et gammelt men helt ok hotell med stil fra 80 og 90 tallet. Hadde vi visst bedre hadde vi leid oss en rorbu nede ved vannet (Vangsgaarden), men det er første gang vi er her så vi lærer jo noe nytt hver dag i denne ferien. Det er jeg sikker på.

I dag skal vi ta tog fra Flåm og opp til Myrdal stasjon. Turen tar ca en time og denne togturen er blant de bratteste togreisene i verden på normalspor.  Den har en høydeforskjell på 865 meter! Vi får sett fantastisk natur og heldigvis er det ikke meldt veldig mye regn. Jeg tror denne togturen ble kåret til «The World’s most incredible train journey» i 2014.

På toppen venter det sykler vi har leid som skal få oss ned en bit av Rallarvegen. Det er mye nedover, og jeg tror det blir en fantastisk opplevelse for oss alle sammen. Har kjøpt sykkelbukser til gutta for jeg tror det skal bli en del sykling i ferien. Ønsker ikke såre barnerumper…

Nå er det frokost før togtur, sykkeltur og et par andre opplevelser. Holder dere oppdatert.

Må bare takke for alle kommentarer, tips og anbefalinger jeg får fra dere. Herlighet så snille dere er, tusen takk!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer