Norgesferie | dag 1 Oslo – Aurland

Jeg hater å pakke. Like stressa hver gang, og med tanke på at jeg pakker for 3 er det et aldri så lite mareritt hver eneste ferie. Siden jeg liker å ha med meg det jeg trenger og litt til blir bilen alltid overstappa, men vi kom oss avgårde og er klar for første stopp, Flåm.

Vi skal overnatte på et fjordhotell i Aurland som ligger ca 1 mil fra Flåm. Her skal vi være i 2 netter for å oppleve både RIB, Stegastein, gåtur og en beryktet togtur reiselederen aka Jørgen mente vi burde ta. Noen av dere som er kjent på Flåm? Og har vi fått med oss det viktigste?

Nå har vi kjørt i snaue 45 minutter så jeg kan vel bare lene meg tilbake og prøve å slappe av litt. Reiselederen har tatt ansvar og kjører det verste strekket?

Camilla❣️

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer