NORGESFERIE | dag 12, 13 og 14 Geilo og en liten topptur

reklame | Vestlia Resort | Mercedes Norge

Nå begynner familieferien å ta slutt, og selv om vi har hatt noen fantastiske uker på Vestlandet skal det bli godt å komme hjem. Klærne begynner å ta slutt, og i den siste tiden har jeg måtte håndveske et par ting så vi kunne ha noe rent. Men Geilo og Vestlia har levert de siste dagene, og vi kunne ikke hatt et mer perfekt stopp før hjemturen.

Det ble en spontan vending etter Romsdalseggen, for planen var jo Bergen, Førde og Voss. Etter å ha endret på reiseruta endte vi altså opp på gode gamle Vestlia, og vi har jo alltid storkost på denne siden av landet også. Vestlia Resort ligger omtrent halvveis til Bergen så et veldig populært reisemål fra begge sider av landet. De holder på å bygge ut enda mer, og nå har spisesal og Lounge blitt kjempe stort!

I går løp vi rundt vannet som er omtrent en mil, og du har mange flotte turmuligheter både opp heisen og inn i fjellet, via bil opp til Prestholt som vi gjorde i dag, downhill sykkel, klatrepark, spa, lekeland og badeland. Perfekt for to gutter som har gått langt denne ferien, for de har virkelig kost seg de siste dagene.

Prestholtskarvet, ca 1600 m.o.h

I dag var siste fjelltur, og nå sier gutta at de også er fornøyde. Må si jeg er imponert over både tempo, viljestyrke og humør på Max og Leo, for de har vært mye i aktivitet denne ferien. Men til gjengjeld har vi også vært mye sammen. Jeg lever lenge på disse dagene her.

Dagen i dag startet med frokost på Vestlia for deretter å kjøre opp til Prestholt. Omtrent 20 minutter i bil. Her parkerte vi bilen (ved en koselig cafe som åpner førstkommende lørdag) og begynte å gå oppover den 1 km lange stien som er bygget av sherpaer fra Nepal. De har lagt inn steiner oppover stien hele veien så det er en veldig fin rute for store og små. Jeg ser både foreldre med bæremeis, besteforeldre med barnebarn, par uten barn og ungdommer gå denne løypa. På toppen nytes matpakke før du går ned samme vei du kom, evt. så kan du gå runden som er totalt 6,5 km. Da går du bare videre (følg de røde merkene) så kommer du ned litt lenger borte. Det var runden vi tok, og det er absolutt en flott familietur.

Nå skal vi pakke bilen, få oss en god natts søvn før vi kjører hjemover. Gleder meg til å se b både søs, jentene og venninner. I tillegg skal det bli godt å løfte litt selv om denne ferien absolutt har vært en av de sprekere.

Noen av dere som har lyst å følge reiseruta mi er det bare å rope ut om du har spørsmål om en av destinasjonene vi har vært på. Jeg har lært så mye om fantastiske Norge og Vestlandet så kan litt føler jeg nå!

Når det gjelder bil har vi leid oss en Mercedes GLE400 coupe som vi har vært veldig (!) fornøyd med. Digger utseende og den sporty looken denne har. 2 meter bred, men vi har klart oss veldig bra selv på smale vestlandsveier. God plass til både barn og voksne, så vi er veldig fornøyd. @mercedesnorge

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer