NORGESFERIE | dag 11 Rallarvegen på sykkel

Vi skulle til Bergen etter Stranda, men etter å ha endret reiseruta noe endte vi opp i Geilo. Egentlig i riktig retning med tanke på at vi snart skal hjem, og samtidig er det litt av spenningen å ta det litt på sparket også.

Vi startet dagen med å kjøre opp til Haugastøl for å leie sykler. Bilen parkerte vi der mens vi hentet sykler. Syklet deretter ned til Haugastøl togstasjon for å vente på toget opp til Finse. Toget går kun 1 gang (tror jeg) på formiddagen fra Haugastøl til Finse, og vi kjøpte billetter om bord på toget. De hadde egen vogn til sykler så det gikk veldig fint.

Ankom Finse etter ca 20 minutter på toget, og vi hadde som vanlig pakket sekken med varme klær i tilfellet være skiftet. Har tilgode å se at det blir kaldt på denne ferien, for jeg har enda ikke brukt joggebukse eller ullgenser. (Kun en morgen ved Vetti Gard hvor jeg måtte bruke boblejakken noen timer)

Hoppet av på Finse og satt oss på sykkelen for å sykle tilbake igjen til Haugastøl. Finse ligger ca 1220 m.o.h. men det var fortsatt varmt nok til å sykle i topp og shorts. For en sommertemperatur vi har hatt!!

Rallarvegen er lang, og vi har jo tidigere syklet et lite stykke av den fra før, Myrdal til Flåm. Denne gangen var det 27km fra Finse til Haugastøl. En fantastisk tur med slak nedoverbakke hele veien. Anbefaler dere med eller uten barn, for turen var super koselig! Vil du ha litt mer utfordringen kan du ta den motsatt vei, det vil si Haugastøl til Finse. Da har du slakt motbakke hele veien!   

Kommer med ny oppdatering snart igjen! God sommer alle sammen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer