TELTTUR I HAFJELL | hytteferie

Nå har jeg endelig synket ned i sofaen hjemme i eget hus. Har tross alt vært på farten i snart 4 uker, heldigvis er det alltid en god følelse å komme hjem. Jeg har akkurat kommet hjem fra en miniuke på fjellet hvor vi har både teltet, fisket og padlet kano. Hafjell og hytta har levert!

Jeg dro opp på hytta med barna forrige uke, og siden Jørgen har begynt å jobbe igjen tok han toget oppover søndag morgen. Veldig koselig å ha noen dager på hytta vår i Hafjell, og vi har rukket å både telte, fiske og bade. Det har ikke blitt så mye løpeturer på meg som jeg ønsket, men det har nesten vært for varmt! Hadde planer om en løpetur med Jørgen i dag tidlig, men begge bråvåknet jo klokka 10..!!!  Fikk til et par intervaller hjemme i forrige uke, og i tillegg har jeg rodd en intervall tidligere i dag.

Mange har spurt meg om hvor vi teltet tidligere denne uken, og om du er kjent på Hafjell vet du kanskje hvor Pellestova ligger? Det er et hotell som ligger på toppen av Hafjell, og her kan du både spise, leie sykler og kano. Vi parkerte der og gikk innover mot noe som heter Malmtjern. Et lite tjern som kun ligger 15 minutter unna hotellet. Mistenker at det ikke er så mye fisk der, men en veldig koselig plass å telte på. Kveldsbad, turmat og et par glass vin ble det før vi sovna.

Kan ikke si at jeg sover sånn kjempe bra i telt. Litt irriterende egentlig for jeg elsker jo å telte med familien. Men jeg vrir og vender meg hele natta, stiv i ryggen og vondt i hele kroppen. Flere som har det sånn? Denne gangen hadde jeg til og med meg egen pute, men det hjalp ikke. Har fått et par tips til neste telttur, men mistenker at jeg bare må sove mer i telt for å sove bedre. Vil ikke oppleves som noen diva heller, men jeg sover seriøst veldig dårlig. Får prøve meg litt frem, men blir glad for tips!

Nå er det tv og kos resten av kvelden. I morgen legger jeg ut en liten intervall jeg hadde tidligere i dag! Anbefales?

Følg meg gjerne for ukentlige filmer på YouTube her og Facebook siden min her

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer