GÅRSDAGENS SVETTEFEST

God morgen superstars! Nå sitter jeg med grøten på bordet og er straks klar for en liten treningsøkt før jeg drar for å bade med barna. Siden mange av dere gjerne ville ha intervallene jeg kjørte på romaskin i går kommer de her. For en svettefest, og for en tung men morsom intervall!

Intervaller på romaskin

Romaskin er super å bruke til både oppvarming, intervaller og langkjøring hvor du virkelig får trent hele kroppen. En skånsom måte å trene kondisjon på hvor jeg nå får muligheten til å trene både styrke og kondisjon, men hvor belastningen på legg er vesentlig mindre. (Kjenner litt i høyre legg, men den kommer og går veldig så jeg prøver å avlaste den litt) I tillegg jobber du med kjernemuskulaturen for å holde kroppen stabil i selve robevegelsen.

Er du nybegynner er det smart å terpe teknikk før du virkelig setter i gang. Da anbefaler jeg deg å trene på lav til moderat intensitet til du blir vant til selve bevegelsen. Motstanden stiller du inn på siden av maskinen og den går fra 1 til 10 hvor 10 er det tyngste. Det vil si bevegelsen med mest motstand.

Gårsdagens intervall

Oppvarming
  • Start med å ro 1000m som en rolig oppvarming.
Hoveddel
  • Intervallene 8x500m 
  • 1 min pause mellom hvert drag
  • Sett gjerne opp intervallene på monitoren på romaskinen på forhånd om du vet hvordan det gjøres. Altså nedtelling på 500m og pause på 1 min.
Avslutning
  • Avslutt med 500m helt rolig

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her.

Camilla ♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer