UKAS INTERVALL | løp den for meg da!!

Jeg får ikke løpt ukas intervall med dere siden jeg straks er på flyet til Tromsø for å løpe Tromsø Skyrace. Gruer meg skikkelig, men en del av meg gleder seg også. Kanskje fordi jeg ikke helt vet hva jeg går til? Håper du kan løpe ukas intervall for meg, og jeg blir bare glad for alle som deler bilder og tilbakemeldinger med meg!

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Til dere som trener mye inne oppfordrer jeg dere til å ta denne økta utendørs hvor du får kombinert effektiv trening med natur, frisk luft og kupert terreng. Men det er heller ingen problem å ta denne på mølla om du heller vil det; det er opp til deg!

Ukas intervall | 30/30-intervallene

Stigning: 2%
Hastighet: raskt tempo siden dragene er korte
Hvile: 30/60/90 sek pr drag, du tilpasser + rolig jogg mellom hvert 10 drag

Oppvarming

Start med oppvarming, gjerne i 10-20 minutter før du setter i gang. Dette er harde intervaller som virkelig vil få opp pulsen din så det er greit å være skikkelig varm. Du kan evt ta et par tre litt roligere drag på 30/30 sek før du begynner, bare for å komme skikkelig i gang.

Hoveddel
  • 30/30 x 10
  • rolig jogg i 2 minutter
  • 30/30 x 10
  • rolig jogg i 2 minutter
Slik gjør du:

30/30 intervall betyr 30 sek løp og 30 sek rolig jogg ute/evt hoppe av mølla om du løper inne. Om du ikke har løpt så fryktelig mye går det an å forsøke en 30/60 sek eller 30/90 sek hvor pausene blir noe lengre.

 

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange på mølla, evt løp rolig hjem om du løper ute.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Se også siste løpefilmen min her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer