GÅRSDAGENS STYRKEØKT | svettefest

Jeg beklager at denne posten kom litt sent ut, men jeg har stått på hodet i hele dag for å gjøre klart til bilder og visning. Trodde det skulle bli en rolig oppladning mot helgens løp i Tromsø, men jeg hadde jo helt glemt at fotografen kommer til uken for å ta bilder av huset vårt som snart skal legges ut for salg! Alltid mer jobb enn man tror, og herregud så mye rot man oppbevarer i et hus! Helt krise faktisk!

I går var ukas siste styrkeøkt gjennomført siden jeg skal løpe så himla langt på lørdag. Greit at kroppen får hvile frem mot løpet, men samtidig fint å bevege seg litt også. Jeg har kanskje ikke løpt så mye motbakker som jeg burde, men som Jørgen også sa; vi tar det for hva det er og koser oss gjennom løpet. For det er ingen tvil om at det kommer til å bli tungt!

Gårsdagens treningsøkt gjennomførte jeg sammen med Mari som det er altfor lenge siden jeg har sett. Vi møttes på en treningsreise i Dubai for noen år siden, så det var veldig hyggelig å ta opp tråden igjen! Økten fikk jeg tilsendt av Soroush, som alltid hjelper meg om jeg står fast. Det er utrolig digg å bare få en økt på sparket, for av og til orker jeg ikke trene det jeg ellers gjør uke etter uke. Er du klar? Denne kan du trene alene eller med en venn, og det er ingen problem å gjøre øvelsene enklere (spesielt pull-ups og push-ups). Bruk strikk på pull-upsen og knærne i bakken på push-upsen om det skulle bli tungt.

AMRAP 30

(=as many rounds as possible, så mange runder som mulig på 30 minutter)
  • 3 pull-ups
  • 6 push-ups
  • 9 kcal roing/sykling
  • 12 hallow snap

Team på 2 stk hvor en jobber og en pauser. Her kan dere bytte på annenhver øvelse, bytte litt underveis og hjelper hverandre med å fullføre om det blir for tungt for en av dere. Eventuelt kjøre hele økta alene. Vi fullførte og endte på totalt 17 runder. Veldig morsom økt!

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her. Gå ikke glipp av morgensdagens intervall!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer