UKA SOM GIKK OG INTERVALL

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går, men jeg har ikke vært i form denne uken. Kvalm og uggen etter maten jeg spiste på vei hjem fra Hardangervidda (tror jeg) gjorde at jeg ble slått ut noen dager. Fortsatt uggen i kroppen, men det kommer seg. Ikke den beste oppladningen mot Toughest i helgen, men jeg gleder meg til å løpe med teamet mitt!

Jeg har hatt en del å gjøre denne uken i tillegg til et foredrag jeg skulle presentere i går. Sovet lite og sliten i kroppen, i tillegg kan du jo slenge på en god dose PMS også. Har resultert i stresskviser i hele ansiktet, men får håpe de går ned nå som ting begynner å roe seg litt. Haha, helt kaos med salg av hus i tillegg oppi alt dette, men kanskje det hjelper å svette ut alt ut på mølla. Er du klar for ukas intervall??

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Har du lyst å bli med i treningsgruppen min heter den Treningsfrue Treningsgruppe.

Ukas intervall | 6×4 min

Stigning: 1,5-2 %
Intervall: 6×4 min
Hastighet: fast hastighet gjennom hele intervallen (12 km/h på meg)
Hvile: 2 min aktiv pause mellom hvert 4. minutt

Oppvarming

Start med lett oppvarming, gjerne i 10-15 minutter før du setter i gang. Ta også gjerne et par roligere drag før du begynner. Har du lyst å løpe denne ute er det også fult mulig!

Hoveddel

6×4 min med 2 min aktiv pause mellom hver intervall. 2% stigning og den farten du ønsker på dragene. Med 6×4 betyr det at du skal løpe i 4 min, så ha 2 min aktiv pause for så å løpe 4 min igjen. Dette skal du da gjøre 6 ganger! Med andre ord, en real svettefest!

Avslutning

Avslutt med 5-10 minutter rolig gange på mølla.

For mer inspirasjon følg gjerne løpegruppen min på Facebook: Treningsfrue Løpegruppe her. Min YouTube finner du her og Facebook siden min her

Camilla❣️

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer