Sunn og rask lunsj | lompewraps

Siden flere har etterspurt enkle, sunne og raske måltider tenkte jeg å dele gårsdagens lunsj med dere. Den ble litt på sparket siden jeg ikke hadde mer brød i fryseren så da ble det lompewraps med egg. Overraskende bra kombo som du må prøve ut. Oppskrift finner du under!

Flere enn meg som elsker lomper til lunsj? For at ungene ikke skal bli lei lomper bruker jeg å smøre noen på matpakka hver uke, men ikke hver dag. Varierer med alt fra knekkebrød, vanlig brød, hjemmelagde rundstykker og lomper. Det trenger nødvendigvis ikke være noe avanserte greier, men variasjon kan gjøre så barna faktisk gleder seg til matpakka. Jeg startet etter sommerferien med å be gutta smøre selv, men av en eller annen grunn har jeg tatt over. Haha, jeg vet, jeg er håpløs, men ting går jo så raskere når jeg gjør det selv. Gutta er ikke veldig kreative av seg så blir bare skinkeost og salami om de får bestemme selv. Men for all del, funker det også.

Dagens lunsj er så enkel at den omtrent gjør seg selv. Bare se her:

Oppskrift på lompewraps med egg

  • lomper (jeg bruker spelt eller havre)
  • spinatblader
  • avokado i skiver
  • paprika, i strimler
  • sitronpepper
  • speilegg, gjerne snudd ved steking
Slik gjør du:

Start med å steke speilegg før du begynner med lompene. Jeg stekte speilegget nesten klart før jeg tok hull på plomma, for så å snu det. Men hver sin smak! Deretter legger du spinat, avokado, paprika og sitronpepper på lompene før du legger på speilegget. Rull og server. Fantastisk godt, enten som lunsj, på matpakka eller på farten!

For flere sunne matpakker sjekk filmen på to raske lunsjer her.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer