Min første CrossFit konkurranse

Hva er det jeg har meldt meg på sier jeg bare. Det hender jeg blir litt impulsiv til tider, men selv om jeg er drit nervøs er det gøy å kjenne at jeg svever litt utenfor bobla mi. Det er jo det som gjør livet litt ekstra spennende, og følelsen etterpå er jo den beste. Jørgen og jeg har meldt oss på vår første CrossFit konkurranse, og jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Tiden går fort, og det er bare snart en mnd til vi skal i ilden! Kanskje du har lyst å komme å heie på oss?

De av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg liker å hoppe på den ene utfordringen etter den andre. Jeg henter mye motivasjon og treningsglede på slike store og små mål, og det er også grunnen til at min trening er både variert og gøy. For min del holder det ikke bare med styrketrening lengre, jeg vil lære så mye mer! For øyeblikket er det CrossFit som virkelig gir meg treningsglede, og jeg kjenner jeg er så utrolig klar for å lære. Både av PT, CrossFit Lillestrøm og de rundt meg. Jeg er fortsatt nybegynner, men samtidig ser jeg små fremskritt for hver økt!

Ny PR i Clean & Jerk forrige uke på 57 kg. Sykt moro!

Det skjer mye denne høsten, for helgen 3-4. november skal vi både flytte, men også være med på Battle of Sandvika. Vår første CrossFit konkurranse. Jeg sier vi, for jeg har fått med meg Jørgen slik at vi konkurrerer sammen i nybegynnerklassen. Det vil være MIX lag for nybegynnere, så det å gjøre dette sammen med han gleder jeg meg til! Det hadde vært hyggelig om noen av dere ville komme å heie på oss, for det tror jeg vi trenger. Kjempe spent, nervøs og gira på samme tid, men det er så hyggelig å kunne gjøre noe sammen som par.

Sånn så gjengen ut etter forrige ukes TEAM økt!

Hva er dine treningsmål for 2019? 

Jeg håper flere vil åpne øynene for CrossFit, og jeg håper jeg kan være en pådriver til å vise at alle kan gjøre dette. Kan jeg så kan du!

Ønsker deg en fin uke!

For mer inspirasjon følg meg gjerne på YouTube her og Facebook siden min her

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer