Jeg skal være FORLOVER!

Tiden går fort, og det er allerede 4 år siden jeg giftet meg med Jørgen. Nå er det bestevenninnen min Julia som skal til pers, og jeg har fått spørsmålet om jeg vil være forloveren hennes! Herregud, det er klart jeg vil!!! Veldig rørt og veldig glad for å ha fått spørsmålet, og jeg er allerede i gang med å planlegge det ene og det andre. I hvert fall i hodet mitt. Har jo tross alt noen måneder igjen, men av erfaring går tiden fort!

Både Roger & Julia kommer fra Sverige, så bryllupet skal være i Gotland hvor Julia kommer fra. Jeg har selv aldri vært der, men det ser jo helt nydelig ut der. Har bestilt sol til selve dagen så det skal bli så utrolig bra!

Det første jeg må begynne å tenke på er vel både utdrikningslag og tale. Er det noe der ute som er skikkelig drevet på dette med å være forlover er det bare å rope ut! Jeg tar gjerne imot noen gode ideer, selv om jeg skal tenke så det knaker her selv også. Var forlover til søsteren min sitt bryllup for noen år siden, og det var utrolig stas!

Jeg har skjønt det slik at en forlover skal; arrangere utdrikningslag, si noen ord til brudeparet under selve middagen, hjelpe til under bryllupet, sørge for at både brudekjole og blomster er på plass, passe på at bruden får i seg nok mat og drikke under dagen, nok mat og at fotograf og andre avtaler blir gjort. Noe mer jeg bør tenke på??

Uansett, dette skal bli skikkelig stas. Jeg har med meg en liten notatbok i veska som jeg hele tiden skriver minner, historier og opplevelser jeg har hatt med Julia. Kan jo være smart å ha med i talen når jeg skal begynne å skrive den! Her er talen søsteren min hadde til meg i mitt bryllup. Hjertet mitt ble rørt for å si det mildt.

 

Ha en super uke!!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer