Trening, ukas matplan og dagens smoothie

I dag har det virkelig gått i ett, så nå sitter jeg i pysjen og blogger fra kontoret. Jørgen er på trening, ungene har akkurat lagt seg og jeg har forspist meg på brødskiver med egg og kaviar. Men uka har startet kjempe bra, og det tror jeg er av den grunn at jeg rett og slett har vært god på å planlegge, jobbe effektivt og kommet meg a jour med mail og jobb. I tillegg kom jeg hjem fra en sen treningsøkt med hjemmelaget kjøttkaker i brun saus. Jørgens spesialitet!

Dagen startet med å smøre matpakke til gutta, sende de avgårde og begynne å jobbe. Satt på kontoret til etter lunsj så kom gutta fra Achivedmedia for å lage en YouTube video hvor jeg rett og slett i enkelthet forklarer hvordan du kan redigere bildene i Lightroom. Den filmen kommer på søndag, men jeg blir veldig glad om du følger kanalen min. Du finner den her. Det skal bli moro til helgen, for da skal vi spille inn ny Tvillingvideo. Tema kommer jeg tilbake til, men det er bare å glede seg.

Jeg har allerede planlagt ukas middagsmeny som jeg tenkte å dele med dere. Synes selv det er kjempe vanskelig med variasjon så håper jeg kan inspirere litt på matfronten denne uken. Middagene ser slik ut, og torsdagen er ungenes favoritt:

 • Mandag – Kjøttkaker i brun saus med poteter og grønnsaker
 • Tirsdag – Fiskekaker med stekte poteter og grønnsaker
 • Onsdag – Tacosalat med pitabrød
 • Torsdag – Salmalaks, ris og ingefær
 • Fredag – Lasagne m/hvitløksbaguetter

Ukas kjøttkaker var det Jørgen som lagde og oppskriften finner du her.


Dagens lunsj ser du her, enklere blir det ikke! Cottage cheese, vaniljekesam, frosne bringebær jeg har tint i mikro og usaltet cashewnøtter. Smaker himmelsk og jeg blir aldri lei! Lunsjen før denne var havrevafler fra helgen!

Etter jobb var det tid for en CrossFit økt sammen med Espen og Andreas. Utrolig gøy å ha så variert trening, og økta kommer på bloggen i morgen! Utfordrer deg til å prøve den ut!

Dagens smoothie har jeg ikke laget enda, men den skal spises til kveldsmat. Oppskrift kommer her:

 • 1/2 banan
 • 2 dl blåbær
 • 1-2 dl Biola, blåbær
 • en neve spinat

Nå er det Power på HBO før jeg sier natta!

Følg meg gjerne på Snapchat: Treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer