Gårsdagens treningsøkt | EMOM 24 min

Jeg har det så moro på trening om dagen, og jeg tror nok det er en lett blanding av å få være barn igjen med masse gymnastikkøvelser blandet med mye teknikk og nye øvelser. I dag ble det en del håndstående, og det er så digg at den endelig sitter! Mange av dere har spurt meg om hvordan jeg trener til håndstående, men ettersom jeg har drevet en del med stuping i barndommen var det noe som bare lå litt gjemt. Kan komme tilbake til hvordan dere kan lære det i et senere innlegg, men her kommer gårsdagens økt som jeg lovte å dele med dere.

EMOM 24 min (= every minute on the minute)

  • 8 utfall med stang @25kg
  • 6 power snatch @25 kg
  • 8 GHD (situps)
  • 10 cal row (romaskin)
  • 10 cal ski erg (staking)
  • rest (hvile)
Slik gjør du:

Hver øvelse skal fullføres på ett minutt. Er du f.eks ferdig etter 20 sek har du 40 sek hvile frem til neste minutt og neste øvelse. Økten er på 24 min så det vil si at du skal fullføre økten med totalt 4 runder. Hvem er med??

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer