Helgens proteinfrokost

God morgen superstars! Siden jeg ikke hadde planlagt frokosten i dag ble det rett og slett en oppskrift på impuls, men det er samtidig slik jeg liker det. Har som oftest litt egg, cottage cheese og andre småting i kjøleskapet så da kommer man jo fryktelig langt. Dagens oppskrift må dere prøve, for dette liker både små og store. Oppskrift under!

Oppskrift på eggmuffins

ca. 9-10 stk

 • 5 egg
 • 1/2 ts salt
 • pepper
 • 1 ts bakepulver
 • 2-4 ss melk
 • 1/2 boks cottage cheese, liten
 • paprika, hakket i små biter

Slik gjør du:

Bland alt sammen utenom paprika. Visp det sammen og start med å legge småbiter av paprika i muffinsformer. Har du et muffinsbrett kan du legge formene oppi den slik at de ikke flyter ut, men dette hadde ikke jeg i dag så ble kun stekebrett med bakepapir.

Deretter heller du røra i formene, men ikke hell mer enn 3/4.  Sett de i ovnen på ca 210 grader 12-17 minutter, avhengig av ovn. De er ferdige når de er blitt «faste». Kan evt toppes med revet ost om du vil ha det!

God frokost sier jeg bare!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer